Acties

200 jaar KNRM

De KNRM bestaat dit jaar 200 jaar.

Al twee eeuwen zetten de vrijwillige redders van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij zich in om mens en dier in nood te redden. Ze gaan de zee op voor een ander, omdat ze willen helpen.

Jij kunt de KNRM helpen door een ijsje te kopen! Ieder KNRM ijsje levert te redders 75 cent op. Wees een held en eet een heleboel ijs. Steunen was nog niet eerder zo cool!

Win een reddingsactie

En wat ook leuk is: je maakt kans om een keer een oefenavond mee te maken op een reddingsboot. De KNRM Harlingen verloot meerdere winnaars die - met twee personen - een oefenavond mogen bijwonen.

Deze winactie loopt van 1 juni tot en met 31 augustus. Ook kans maken? Vul eenvoudig de code die je bij elke bol KNRM ijs krijgt in de MIN12 app, en wie weet stap jij binnenkort aan boord van de Suzanna!

 • 1

  Haal van 1 juni tot en met 31 augustus een KNRM ijsje bij MIN12

 • 2

  Registreer je unieke actiecode in de MIN12 App

 • 3

  Sponsor hiermee de KNRM voor €0,75 per bol

 • 4

  Houd onze socials en website in de gaten om te zien of jij gewonnen hebt

KNRM 200 jaar

MIN12 Cinema

Verschrikkelijke IKKE 4

Ben jij een van de eersten die de nieuwe Verschrikkelijke IKKE 4 film in de bioscoop gaat kijken? Maak kans op een geheel verzorgd arrangement voor jou en je hele gezin, met een drankje, popcorn en natuurlijk een ijsje.

Van 10 t/m 26 juni krijg je bij ieder ijsje een unieke actiecode. Registreer je actiecode in de MIN12 App en maak iedere dag kans op kaarten voor de vertoning in de bioscoop in Sneek (zaterdag 29 juni 11:00 uur).

Iedere dag is er een trekking, dus iedere dag maak je kans!

 • 1

  Haal tijdens de actieperiode een ijsje bij MIN12

 • 2

  Registreer je unieke actiecode in de MIN12 App

 • 3

  Check onze socials iedere dag of jij gewonnen hebt

Verschrikkelijke IKKE 4
IJs voor ijs

Spaar voor gratis ijsjes

Met je persoonlijke MIN12 Account spaar je in de App voor gratis ijs. Gebruik de App ook bij acties of om te kijken of je favoriete smaak beschikbaar is.