vlieland > werken bij min12

Voor deze MIN12 hebben we de volgende vacatures:

Klik op de link voor meer informatie.

 • 23-03-2017 - IJsverkoper M/V (vakantiekracht)

   IJsverkoper M/V

   

  In onze ijssalons wordt dagelijks op ambachtelijke wijze vers ijs bereid. We bieden de klant maar liefst 150 verschillende smaken! Je verkoopt ons ijs met veel enthousiasme en gevoel voor hygiëne, kwaliteit en service. De klant staat centraal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede presentatie. Niet alleen van jezelf, maar ook van de ijsvitrines! Dit houdt in dat het schoonmaken, inrichten en bijvullen van de ijsvitrines tot jouw taken behoort.

  Je karakter

  Onze ijsverkopers zijn ons visitekaartje dus je bent opgewekt, klantvriendelijk en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je werkt precies en je bent een teamplayer die bereid is bij te springen waar dat nodig is. Je bent in staat zelfstandig te werken, stressbestendig en een tikkeltje eigenzinnig. Natuurlijk ben je flexibel inzetbaar in verband met weersinvloeden.

  Je bagage

  Natuurlijk heb je iets met ijs, maar enthousiasme en de wil om stevig aan te pakken zijn het allerbelangrijkste!

  Je leeftijd en werktijden

  Je bent minimum 16 jaar oud. Onze ijssalon is geopend van april t/m september, 7 dagen per week, van 12.00 tot 22.00 uur. Je werkt in overleg tussen de 8 uur en 40 uur per week.

  Heb je interesse?

  Macht jouw ambitie met de uitdaging bij MIN12? Denk jij degene te zijn die wij zoeken en sta je te trappelen om bij MIN12 aan de slag te gaan? Mail dan snel je motivatie en CV naar vlieland@min12.nl. 

  Lijkt het je wat? Reageer meteen.

In de volgende andere vestigingen zijn er nog vacatures:

© , 2019 | webdevelopment: