MIN12 Nieuws

Update openingstijden

Openingstijden en bestelmogelijkheden update van de IJssalons van MIN12

Beste ijsgenieters het kan snel gaan gisteren nog gemeld hoe we de winkels aansturen vandaag alweer enkele wijzigingen.

Zijn de IJssalons in Harlingen en Sneek van 13:00 tot 21:00 geopend om ijs af te halen en te laten bezorgen (vanaf 14:00) . Let op! Dit betreft alleen ijs dat via onze MIN12 site is besteld. Er is dus geen losse verkoop in deze ijssalons en deze zijn ook niet toegankelijk voor publiek. De deur staat zeg maar op een kier om de bestellingen over te dragen.

Voor onze vestigingen in Leeuwarden op de Kelders geldt dat deze geopend is van 12:00 tot 18:00 voor verkoop onder restricties aangegeven bij de deur en afhalen en bezorgen wat via onze site besteld is.

Voor onze vestigingen in Lisse geldt dat deze geopend is van 12:00 tot 20:00 voor verkoop onder restricties aangegeven bij de deur en afhalen en bezorgen wat via onze site besteld is.

De vestiging in Drachten geopend van 12:00 tot 21:00. Hiervoor geldt verkoop onder restricties en afhalen en bezorgen via de MIN12 site.

Bij de IJssalon op Vlieland is het alleen mogelijk ijs af te halen wat via onze site besteld is van 14:00 tot 20:00 uur. Let op! er is dus geen losse verkoop in deze ijssalon en deze is ook niet toegankelijk voor publiek.

Via de MIN12 site en de MIN12 APP ben je altijd op de hoogte van de actuele openingstijden per vestiging, verkrijgbare smaken en blijf je op de hoogte van de mogelijkheden zoals afhalen en bezorgen.

Blijf veilig, let op de mensen om je heen, maar hou je hoofd koel.
Het MIN12 ijs-team

Terug