MIN12 Nieuws

Beste IJsgenieter

Beste IJsgenieter

Beste MIN12 ijsgenieters,

We hopen dat je dit bericht veilig en in goede gezondheid leest.
Na de winter kijken we met zijn allen altijd weer uit naar een lange zomer.
Staan we met z'n allen in de startblokken, komt het coronavirus om de hoek kijken..

We zitten in een rollercoaster. En net als iedereen lopen we nu tegen de bijna dagelijks wisselende maatregelen aan om het virus te bestrijden. Het belangrijkste is dat we naar elkaar om blijven kijken. We vertrouwen er op dat dit 'stil' staan en samen zijn, goed is voor ons en onze planeet.
Tegelijkertijd moeten we momentjes creëren om te genieten. Gelukkig hebben we hiervoor ons heerlijke ijs. Voor onze MIN12-ijsgenieters hebben wij een noodplan gemaakt.

Gelukkig blijkt het nog mogelijk om ijsjes te kopen bij de MIN12 winkels. Dit vergt enige aanpassingen, maar met jouw medewerking gaat dit zeker lukken. De regels zijn simpel en logisch en staan bij de ingang van de winkel. Laten we hopen dat we dit de komende tijd zo mogen blijven doen. Daarnaast hebben we achter de schermen de afgelopen twee dagen keihard gewerkt aan "IJssalon MIN12 online". Via onze website kunnen jullie 24 smaken ijs bestellen. Dus zit je op de bank te kijken naar een spannende film bestel dan zo'n heerlijk ijsje of wellicht een milkshake, met een grote toef slagroom erop.

Tijdens het bestellen kan je kiezen: je bestelling zelf ophalen of thuis later bezorgen. Indien je keuze is de bestelling zelf op te halen dan zorgen wij ervoor dat deze netjes ingepakt klaar staat. Gun je jezelf zo'n geluksmomentje in deze tijd? Kom langs of bestel. Al trek gekregen? Klik dan snel op 'Bestellen'.

Zit je in deze tijd even in een dipje of ken je iemand die even een opkikker nodig heeft, dan doet liefde en een ijsje van MIN12 wonderen.

Blijf veilig, let op de mensen om je heen, maar hou je hoofd koel.

Het MIN12 ijs-team

Let op: Bestellen en/of bezorgen is niet in alle filialen beschikbaar. In dit geval is de optie op de website uitgeschakeld.

Terug