sneek > ijstaarten

Bestelformulier IJstaarten IJssalon MIN12

Bij ijssalon MIN12 heeft u keuze uit een ruime keuze heerlijke ijstaarten. Met de de onderstaande bestellijst kunt u diverse taarten direct bestellen.

Naast onderstaande taarten zijn de mogelijkheden voor variaties praktisch oneindig (voorbeelden). Heeft u speciale wensen voor een persoonlijke ijstaart? Neem dan contact op met uw MIN12 vestiging om de mogelijkheden te bespreken

Aantal Soort Prijs
Bombe (klik hier voor voorbeeld)
Ong. 6 tot 8 pers.
€ 22,50
Cassata - 4 pers. (klik hier voor voorbeeld)
€ 7,50
Cassata - 8 pers. (klik hier voor voorbeeld)
€ 15,00
Cassata - 12 pers. (klik hier voor voorbeeld)
€ 20,00
Kerstijstaart voor Kinderen (klik hier voor voorbeeld)
"Kerstijstaart voor kinderen" met een hazelnootschuimbodem, een laag vanille en smurfenijs en afgemaakt met een topping van een dikke laag melkchocolade granache. Als dat niet smullen wordt? Ong. 8 pers.
€ 20,00
Kersttaart Chocoladebruin (klik hier voor voorbeeld)
Deze Kersttaart is een creatie voor de echte chocolade ijsliefhebber gemaakt op een luchtige chocolade hazelnootschuimbodem gevuld met een pure chocolade-ijs en Spaanse sinaasappel-ijs met daartussen een laagje van de allerlekkerste Pistache-crunch omhuld met een huisgemaakte chocoladeganache. Ong. 10 pers.
€ 20,00
Kersttaart Kersenrood (klik hier voor voorbeeld)
Deze Kersttaart is ambachtelijk gemaakt op een luchtige chocolade hazelnootschuimbodem gevuld met Dolce Amarene-ijs en romige witte chocolade-ijs met een laagje originele zoete Italiaanse Fabbri kersen verpakt is een friszoete kersentopping. Ong. 10 pers.
€ 20,00
Literbak
Ong. 4/5 pers.
€ 11,00
Snowfever (klik hier voor voorbeeld)
Ong. 6 tot 8 pers.
€ 14,00
Tulband (klik hier voor voorbeeld)
Ong. 5 pers.
€ 10,00

Naam*:
Email*:
Telefoonnummer*:
Bij onduidelijkheden wordt er telefonisch contact met u opgenomen
Gewenste afhaaldatum: (dd-mm-jjjj)
Gewenste afhaaldatum moet wel binnen de openingstijden van de vestiging liggen. Kijk voor de actuele openingstijden hier (opent in nieuw venster).
* = Verplicht veld

© , 2018 | webdevelopment: