leeuwarden kelders > werken bij min12

Voor deze MIN12 hebben we de volgende vacatures:

Klik op de link voor meer informatie.

 • 23-01-2018 - IJsverkoper M/V (parttime)

  In onze ijssalons wordt dagelijks op ambachtelijke wijze vers ijs bereid. We bieden de klant heel veel verschillende smaken! Je verkoopt ons ijs met veel enthousiasme en gevoel voor hygiëne, kwaliteit en service. De klant staat centraal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede presentatie. Niet alleen van jezelf, maar ook van de ijsvitrines! Dit houdt in dat het schoonmaken, inrichten en bijvullen van de ijsvitrines tot jouw taken behoort.

  Je karakter
  De ijsverkopers zijn ons visitekaartje dus je bent opgewekt, klantvriendelijk en vindt het leuk om met mensen om te gaan. Je werkt precies en je bent een teamplayer die bereid is bij te springen waar dat nodig is. Je bent in staat zelfstandig te werken. Je bent flexibel inzetbaar in verband met weersinvloeden. In verband met de opbouw van ons team gaat onze voorkeur uit naar medewerkers onder de 20.

  Werktijden
  Onze ijssalon is geopend van maart t/m oktober, 7 dagen per week, van 12:00 tot 22:00 uur.

  Contact
  Ben jij diegene die we zoeken en kan je niet wachten om bij MIN12 aan de slag te gaan? Mail dan snel je motivatie en CV naar hottiedegraaf@min12.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Hottie de Graaf, tel: 06-46377306

  Lijkt het je wat? Reageer meteen.

In de volgende andere vestigingen zijn er nog vacatures:

© , 2018 | webdevelopment: